изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:51 EEST
СЛЕД ЮЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРАТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО    
НовиниДо края на юли ще може Сдружение "Управление на отпадъците в регион Добрич" да има подготвени документи за откриване на процедура за избор на изпълнител на проекта за регионално депо за твърди битови отпадъци в село Стожер.

Това съобщи вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев, след проведеното през миналата седмица обсъждане на графика, провело се в РИОСВ - Варна. Той каза, че до дни ще бъде готов протоколът за определяне на изпълнител на проектирането на обекта. След подписването му, избраният проектант ще може да започне работа. Тя включва проектиране на депото и претоварната станция в Тервел, подготовка на условията за комплексно разрешително и попълване на апликационната форма за кандидатстване по оперативна програма "Околна среда".
Експертен съвет към община Добричка е разгледал  Подробния устройствен план за депото и се очаква процедурата за промяна статута на земята да приключи навреме.
 


Сходни връзки

СЛЕД ЮЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРАТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА РЕГИОНАЛНОТО ДЕПО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди