изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:28 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕМЕЙСТВО ЖИВЯ ПО СПИРКИ И ВХОДОВЕ    
ЛюбопитноЧетиричленно семейство от Добрич - Янка Георгиева и двете й дъщери - Милена и Минка, и бабата Минка, в продължение на около 10 дни е живяло по входове на жилищни блокове и спирки, алармираха граждани. Вчера разтревожена жена, живееща в кв. "Хр. Ботев", сигнализирала в Дарик радио, че четирите жени спели на пейката пред входа. "Веднага проверихме сигнала и предприехме действия", заяви секретарят на БЧК - Добрич, д-р Артюн Еринозов. Милосърдната организация осигурила храна за цял ден и противопаразитни препарати за четирите. Също така съдействали за настаняване на двете момичета в дом "Дъга".

НЕИЗВЕСТНИ НАДУПЧИХА ГУМИТЕ НА ПОЛИЦЕЙСКИ АВТОМОБИЛИ?

От няколко дни в Добрич се говори, че неизвестни апаши са надупчили гумите на няколко автомобила, паркирани пред полицията в града. Според отлично осведомени, това е станало в нощта срещу вторник. Вандалите опропастили две коли спрени пред входа на РДВР, и една пред Първо РПУ, носи мълвата. Говори се още, че в резултат на това били подадени няколко рапорта за напускане - от служители, които са били дежурни във въпросната вечер.
НДТ - 26 февруари НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕМЕЙСТВО ЖИВЯ ПО СПИРКИ И ВХОДОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.77 секунди