изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:23 EEST
ПРИЯТЕЛИ НА КАВАРНА Я ПОДКРЕПЯТ НА "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2009"    
ТуризъмВчера на официалното откриване на Международната туристическа борса "Ваканция и Спа Експо 2009", на която за поредна година със свой щанд се представя Каварна, присъства кметът на морската община Цонко Цонев.

Специално да подкрепят морския град дойдоха приятелите на Каварна - шоумените Влади Въргала и Кофе Бабоне, музикантите Наско, Киро и Слави от Б.Т.Р. и актрисата Искра Ангелова, съобщиха от пресцентъра на общината.
 Както НДТ писа, в рамките на трите дни на изложението вниманието на посетителите ще бъде привличано от рекламни филми и записи на концерти, провели се в рок столицата на България. На щанда си община Каварна ще предлага много  рекламни материали, разкриващи забележителностите на каварненския край и богатото културно-историческо наследство. Желаещите да прекарат почивката си в района на общината ще получават както информация за възможностите за настаняване в хотели, къмпинги и частни квартири, така и справка за предстоящите културни прояви.
В 26-ото издание на международната туристическа борса "Ваканция и СПА Експо 2009" участват над 350 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, десетки туристически комплекси и хотели, общини, специализирани учебни заведения, балнеоложки курорти и хотели и други. Освен от България, на изложението се представят и компании от още 18 страни, сред които Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и други. Най-много са фирмите от Турция, Гърция и Италия. За първи път участват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България.
 


Сходни връзки

ПРИЯТЕЛИ НА КАВАРНА Я ПОДКРЕПЯТ НА "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2009" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди