изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:10 EEST
Заплашвали с бомба Яне Янев    
Новини
Службите са засекли информация за подготвян атентат срещу лидера на партия "Ред, законност и справедливост" (РЗС) Яне Янев.


Засечени са данни за поръчка за взривяването на автомобила му, който най–вероятно е платен от заинтересовани лица, чиито имена присъстват в разкритията му за корупция. Новината бе потвърдена и от самия Яне Янев в сутрешния блок на bTV, цитиран от БГНЕС.
"Много пъти съм заплашван при разкриването на корупционна схема. Много пъти, особено през последните 3-4 месеца, сме получавали в централата на партията десетки анонимни писма със заплахи", заяви Янев. Той допълни, че не иска с това да става герой.
"Лично на мен обаче ми е много странно защо десетки колеги народни представители – може би повече от 40-50 човека, ме спират в кулоарите на парламента и тайничко ми казват:"Пази се!". Голяма част от тях са добронамерени и са искрени, защото те също контактуват с не малко хора", заяви още лидерът на РЗС.
Той разказа още как депутатите му намеквали, че с разкритията си в Националната агенция по приходите е засегнал много големи интереси. Янев допълни, че няма да ходи в Националната служба по охрана (НСО) и да иска да бъде охраняван. Според него, ако службата си е "била на мястото, би следвало да има роля и на превенция".
Скандалният депутат подчерта, че много често се е случвало около автомобила му да се приближават джипове и други луксозни коли.
"Това не е заплаха срещу Яне Янев, а заплаха срещу декриминализацията на обществото и европейското бъдеще на страната", каза по-късно пред БГНЕС лидерът на РЗС.
През последните няколко месеца Янев направи разкрития за корупцията в страната. След тях бяха отстранени заместник-директорът на ДАНС Иван Драшков, директорът на Агенция "Митници" Асен Асенов и началникът на НАП Мария Мургина, припомня агенцията. dir.bg
 


Сходни връзки

Заплашвали с бомба Яне Янев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди