изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:32 EEST
Нека кметът на Варна да слезе от прескъпия си “Мерцедес” !    
Политика Нека кметът на Варна Кирил Йорданов да слезе от прескъпия си "Мерцедес", вместо да налага на подчинените си ограничения в телефоните. Това коментира на пресконференция днес екскметът и депутат от ОДС Христо Кирчев по повод въведените ограничения на общинската администрация заради кризата.

Според Кирчев инфраструктурата във Варна никога не е била в по-лошо състояние от сега. Той припомни, че има цели квартали без канализация, в които има и проблеми с ел. захранването.

В момента Морската градина е град, каза Кирчев и уточни, че въпреки, че съдът връща земята на реститутите, разрешителните режими за застрояване са в правомощията на общината.

Депутатът изтъкна още, че е внесъл 33 промени в Закона за отбраната и въоръжените сили, с оглед на пълното ни интегрирани към изискванията на НАТО.

Промените са разработени заедно с фондация "Джордж Маршал" и препоръките на Висшето военно-морско училище в Монтерей - Калифорния. Предстои те да се разискват на второ четене.

Кирчев припомни също, че направените от него предложения за промени в Закона за устройство на територията (ЗУТ) са приети. Те касаят облекчаване на съгласувателният режим и разрешенията за проектиране.

Депутатът Димитър Димитров пък заяви, че ще запознае парламентарната група на ОДС с исканията на Националната асоциация на българския бизнес, която настоява да се предприемат законодателни мерки, които да не позволяват банките необосновано да завишават лихвите и таксите на гражданите.

actualno.com

 


Сходни връзки

Нека кметът на Варна да слезе от прескъпия си “Мерцедес” ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди