изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:55 EEST
Мартин Димитров: Ако се повтори това правителство, България я чака катастрофа    
Политика Плевен. Ако се повтори това правителство, България я чака катастрофа. Това каза в Плевен Мартин Димитров, председател на СДС, предаде кореспондентът на радио „Фокус” – Велико Търново. Тази коалиция с участие и на движение „Напред”, както се говори, ще превърнат страната в най-забравената в ЕС, допълни Димитров. Катастрофалното управление би оставило много българи без работа, прогнозира Мартин Димитров.

Безработицата няма да подмине и вашия хубав град Плевен, колкото и да е добър кметът Найден Зеленогорски, допълни Димитров. Според Димитров освен злоупотребите на управляващата коалиция с еврофондовете, са налице факти, които говорят, че „те се готвят да откраднат и антикризисните фондове”. Димитров нарече пълно безобразие заявките за промени на изборното законодателство в последния момент. Според него това е в резултат на надлъгване и спазаряване между БСП, ДПС и НДСВ. Ние не можем да знаем какво става в тъмната стаичка на тройната коалиция и какво ще се случи, заяви Димитров и допълни, че изборите две в едно през лятото целят ниска избирателна активност, а от БСП и ДПС разчитат на твърдите избирателни ядра, които ще ги подкрепят. След Националния съвет на СДС, който ще се състои на 10 март, ще има яснота за коалиционната политика на синята партия, каза нейният лидер. Димитров заяви, че СДС влиза в парламента и сама, но търси разговори в дясно, за да осигури демократично управление на страната.
Даниела ДОЧЕВА
 


Сходни връзки

Мартин Димитров: Ако се повтори това правителство, България я чака катастрофа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди