изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:57 EEST
Мъри направи БФС за посмешище    
Спорт"Решението на БФС да се отложи със седмица старта на пролетния полусезон е безобразие. Не може заради прищявките на един клуб и на един треньор да става за посмешище. Това е безпрецедентно", заяви Батков, визирайки желанието на Литекс и на наставника на ловчалии Станимир Стоилов.

"Нямам намерение да продавам Левски. Нямам честта да познавам хората, които се тиражират. Говорих и с г-н Чорни и той не ги познава. Не съм предлагал Левски на никого, защото Левски не е стока. Добрата новина от всичко това е, че Левски е нещо голямо и важно. Не говоря само във вътрешен, но и в международен план", заяви Батков по повод слуховете, че смята да продава клуба.

"Левски е имаше златен период, когато начело на отбора беше моя приятел Майкъл Чорни, но аз не вярвам в чудеса и много трудно ще дам контролния пакет от акциите на не-българин. Няма и не искам да повторя сагата ЦСКА и Митал. Левски е институция в България и няма цена, защото е нещо, което обединява много българи", каза Батков.

"Не сме говорили за намаляване на заплащането. Футболистите ми предложиха нова система за премии. Аз помислих и приех тяхното предложение. Досега се плащаше на точка, като не зависеше къде се играе двубоят и срещу кого. Имаше и премии за победи с голям резултат, както и за победи в две дербита. Това, което е логично от тяхното предложение е, че не е нормално да се премират успехи с грозни игри или дори равенства на Герена.
Връщаме се на старата система. Ще решим с треньорското ръководство преди началото на даден полусезон, какви да бъдат премиите. Ще го коментираме отчасти и с футболистите", обясни той.   

"Парите в Левски не са свършили. Те са толкова, колкото трябва да бъдат. Всичко е платено на футболистите", обясни още Батков.

"Отборът ни е добре подготвен. За радост почти нямаше и сериозни контузии. Готови сме за сезона. Тази година празнуваме 95-годишнина и вярвам, че ще спечелим дубъл", допълни той. sportni.bg/

 


Сходни връзки

Мъри направи БФС за посмешище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди