изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:51 EEST
Служители на добричка агро-фирма протестират пред сградата на данъчната администрация    
НовиниДобрич. Служителите на добричка агро-фирма излязоха на мирен протест пред сградата на Териториалната дирекция на Национална агенция по приходите (НАП), предаде кореспондентът на радио „Фокус”- Варна. По думите на управителя на фирмата Веселин Бакърджиев поводът за протеста е нежеланието за работа на цялата държавна администрация. От фирмата смятат, че открито се вреди със злонамерено отношение въобще към българските фирми.

От една година се задържат парите, които трябва да бъдат върнати по Данък добавена стойност (ДДС) , като те възлизат в размер на 2 156 000 лева.
Около 260 души се събраха на площад “Демокрация” със знамена на България и Европейския съюз, както и табла с лозунги: „Работете и не крадете”, „Върнете ни парите”, „Борим се за нашето бъдеще и достойнство”, и скандират „Върнете ни парите” и „Банкова отиди си”. Всички протестиращи си носят хартиени шапки на които е написано „Няма да търпим”. Всички протестиращи са със свирки, чрез което искат да покажат своето неодобрение към създалата се ситуация. Преди седмици директора на ТД НАП Петя Банкова даде пресконференция, на която съобщи пред журналисти, че е назначено ревизионно производство на фирмата и докато подобен род тече парите не могат да бъдат върнати.
Според Веселин Бакърджиев Добрич е заприличал на град-фантом заради непрекъснато затваряните предприятия в града. Тази своя позиция бизнесменът заяви пред журналисти по време на мирния протест на служители на фирмата, който започна в 14:00 часа и продължава до 16:00 часа пред сградата на ТД на Националната агенция по приходите в Добрич, предаде кореспондентът на радио „Фокус”- Варна.
Жулиета НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

Служители на добричка агро-фирма протестират пред сградата на данъчната администрация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди