изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:46 EEST
Мъж е бил прострелян след скандал пред варненска дискотека    
Ред и сигурностВарна. Мъж е бил прострелян след скандал пред дискотека във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. В 6.43 часа вчера, в дежурната частна Второ районно управление във Варна е бил получен сигнал от диспечерския център на “Ласия такси”- Варна за възникнал скандал и стрелба между група младежи в двора на дискотека “Плаза”, намираща се в Техническия университет в града.

Установено е, че 30-годишен варненец е бил прострелян с огнестрелно оръжие в областта на бедрото на десния крак. Пострадалият е настанен в МБАЛ “Св.Анна” без опасност за живота. В резултат на проведените издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят - Ж.Й. на 32 години. Оръжието на престъплението – законно притежаван боен пистолет “ЧЗ”, е било иззето и приложено към материалите на образуваното досъдебно производство по описа на Второ районно управление на МВР във Варна. Извършителят е задържан за 24 часа.   Агенция "Фокус"

Мъж е бил прострелян при свада за паркиране в Асеновград
10 март 2009 | 09:52 | Агенция "Фокус"
Асеновград. Асеновградчанин е бил заловен, след като е прострелял в крака мъж при скандал в квартал “Долни Воден”, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив. Вчера около 6.30 часа 40-годишниятТ.В., при разнасяне на хляб с буса си, се скарал с 33-годишния М. Р. от квартала. По първоначални данни М.Р. му е направил забележка, че бусът е спрял неправилно и му пречи. При спора Т.В. извадил законно притежавания си пистолет “Марго” и стрелял в крака на опонента си. Пострадалият е бил откаран в болница с две огнестрелни рани в дясното бедро. Няма опасност за живота му.
След случилото се Т.В. тръгнал с буса си. След около 50 минути той е бил заловен в Асеновград, в офиса на фирмата си. Задържан е в ареста на Районното управление на МВР в Асеновград за 24 часа.

 


Сходни връзки

Мъж е бил прострелян след скандал пред варненска дискотека | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди