изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:59 EEST
ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В Ж.К. "БАЛИК" В ДОБРИЧ, ОГРАБЕНИ СА 400 ЛЕВА    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна  дирекция на МВР – гр.Добрич са регистрирани 5 престъпления и произшествия.

 

            1. На 09 март 2009 година, в Първо РУ на МВР – Добрич е получено съобщение за това, че  на същата дата около 19.50 часа в района на ЖК”Балик” в гр.Добрич, неизвестно лице  е влязло в магазин за хранителни стоки и след като заплашило продавачката с пистолет е извършило грабеж на парична сума от около 400 лева. След осъществяването на престъпното дяние, извършителят веднага е избягал  в неизвестна посока.

            Служители на сектор “Криминарна полиция” при Първо РУ на МВР – Добрич провеждат активни оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане  на лицето  извършило престъплението.

            По случая е образувано е досъдебно производство.

 

            2. След проведени оперативно - издирвателни мероприятия, организирани от служители на сектор “Криминална полиция” при Първо РУ на МВР – Добрич са установени трима жители  на гр. Добрич съответно двама мъже на 24 и 31години. и жена на 23 години, обявени за общодържавно издирване.

            Двамата мъже са издирвани от служителите на полицията,  във връзка с досъдебни производства, а жената се издирвала по искане на Окр.съд – гр.Добрич..

            Установените лица са предадени  на съответните институции.

 

            3. На 09 март 2009 година, в РУ на МВР – Тервел е получено съобщение за това, че от пчелин, намиращ се в горски масив до гр.Тервел, неизвестно лице е извършило кражба на около 80 кошера. В кошерите е нямало пчелни семейства.

            По случая работят служители на РУ на МВР – Тервел. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане на лицата извършили кражбата.

            Образувано е досъдебно производство.

 

            През денонощието на територията на област Добрич не са регистрирани пътно – транспортни произшествия.

 

            Поделенията на ОЗ”ПБС” при ОД на МВР – Добрич са участвали в гасенето на един пожар.

 

 

                                                          С Ъ О Б Щ Е Н И Е

           

                                           Уважаеми граждани,

 

 

            Продължават традиционните срещи на  полицейските инспектори от Първо РУ на МВР – Добрич с общественоста на гр.Добрич. / 09 март – 12 март 2009 година /. По време на срещите полицейските инспектори отчитат по райони дейността си по опазване на обществения ред и противодействието на престъпността  за 2008 година.

 

             Днес, 10 март 2009 година, срещата ще се проведе от 18.00 часа в Заседателната зала на Община – гр.Добрич. На срещата ще присъстват полицейските инспектори Венцислав Николов, Атанас Христов, Христо Кунчев и Георги Петков. Канят се гражданите живеещи в районите между: Околовръстен път – ЖП - линия – бул. “Добричка епопея” - бул.”Добруджа – бул.”25 септември” – бул.”Русия”.

              

            На 11 март 2009 година, срещата ще се проведе от 18.00 часа в СОУ”Д.Талев” гр.Добрич. Полицейските инспектори Галин Симеонов и Евгени Гочев ще се срещнат с гражданите живеещи в районите, намиращи се между: ЖП – линия – бул.”Добричка епопея” – бул.”Добруджа” – бул.”25 -ти септември” – околовръстен път и кв.”Рилци”.

            На 12 март 2009 година, е предвидено срещата да се проведе от 18.00 часа в ОУ”Хан Аспарух” в гр.Добрич. Полицейскиге инспектори Атанас Атанасов и Стоян Стоянов ще се срещнат с гражданите живеещи в районите намиращи се  между: ”ЖК”Добротица” – бул.”Добруджа” – бул.”Русия” – бул.”Добруджа” – Околовръстен път.

 

 

10 март 2009г.                                                             ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В Ж.К. "БАЛИК" В ДОБРИЧ, ОГРАБЕНИ СА 400 ЛЕВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди