изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:49 EEST
Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излезе с позиция относно решението на БСП    
ПолитикаСофия. Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излезе с позиция относно взетото решение на Изпълнителното бюро на БСП, което е изслушало Градския съвет на БСП за действията, които предприемат по отношение на кризата с отпадъци. В позицията се казва:


„Точно Румен Овчаров - човекът, който източи „Топлофикация”, да говори днес срещу корупция е меко казано цинизъм. Както всички знаем той беше отстранен от поста министър на икономиката, без да бъде обяснено защо и за награда за добре свършената работа в Топлофикация беше оставен на висок пост в приемника на комунистическата партия”.
Общинските съветници от ГЕРБ напомнят, че в момента Прокуратурата разследва управляваната дълги години от БСП фирма „Софийски имоти”.
„Нека обществото си направи извод от факта, че подкрепата от страна на БСП за прехвърляне на концесията от страна на ВОЛФ, ДИТЦ и Чистота към Новера стана след дълга среща на Сергей Станишев с Георги Крумов. На сесията на Общинския съвет вчера, под натиска на обществената мнение, БСП подкрепиха прекратяването на концесията, а с действията си днес, типично за партията, правят всичко възможно да осуетят това решение. Това е характерното политическо лицемерие за тази партия - говорят, че се борят успешно с корупцията, а под тяхно управление България се превърна в най-корумпираната страна в Европа. Спрените милиарди левове от европейските фондове и източването на ДДС са безспорни доказателства за това”, се казва още в становището, изпратено от общинските съветници на ГЕРБ. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет излезе с позиция относно решението на БСП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди