изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:18 EEST
ЗАПОЧНА СЕ: Скандална данъчна директорка напуска?    
Новини
Скандално известната директорка на дирекция “Обжалване и управление на изпълнението“ (ОУИ) към НАП-Бургас Румяна Дулева излиза в принудителен отпуск.


Дулева, която ръководи данъчната структура в морския град, се смята за една от най-приближените на подалата оставка точно преди месец бивша директорка на НАП Мария Мургина.
БГНЕС съобщи, че Дулева вече е започнала да предава служебните си правомощия и в края на седмицата няма да има достъп до дирекцията. Тя излиза в принудителен отпуск до приключването на проверките на компетентните органи, разследващи работата на дирекцията в Бургас.
По информация на агенцията вчера лидерът на партия "Ред законност и справедливост" Яне Янев е поискал от шефа на НАП Красимир Стефанов Дулева да бъде незабавно отстранена поради информациите за извършени тежки финансови нарушения. Още на 24 февруари Янев поиска отстраняването на Дулева. Тогава той я обвини, че купува държавни имоти на ниски цени и ги продава по пазарни заедно със съпруга си. Ден по-късно Дулева отрече обвиненията и се закани да съди Яне Янев. dir.bg
 
 
 
Красимир Стефанов заяви, че отпускът на Дулева ще продължи до приключване на проверката в регионалната данъчна дирекция
Сн.: БГНЕС
НАП отстрани временно Румяна Дулева
12 март 2009 / News.dir.bg
Директорът на данъчната служба в Бургас Румяна Дулева излиза в отпуск от 16 март.
Това каза за БГНЕС изпълнителният директор на Националната агенция по приходите (НАП) Красимир Стефанов. Той допълни, че Дулева, чиято точна длъжност е директор на дирекция “Обжалване и управление на изпълнението“ (ОУИ) към ТД на НАП-Бургас, ще бъде в отпуск до приключване на проверката в регионалната дирекция. Мотивът - "за да може спокойно да работят проверяващите компетентни органи", по думите на изпълнителния директор на НАП.
По този начин Красимир Стефанов потвърди вчерашната информация, че Дулева, която се смята за една от най-приближените на отстранената преди месец бивша директорка на НАП Мария Мургина, излиза в отпуск.
Самата Мургина, преди премиерът Сергей Станишев да подпише оставката й, също излезе в отпуск.
В края на миналия месец депутатът Яне Янев поиска уволнението на Румяна Дулева, като я обвини, че купува държавни имоти на ниски цени и ги продава по пазарни заедно със съпруга си. Дулева отрече обвиненията с тезата, че имотите й били "наследствени", независимо от изнесените документирани факти. Тя се закани да съди Яне Янев за клевета.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА СЕ: Скандална данъчна директорка напуска? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди