изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:04 EEST
ОТКРИВАТ РЕСТОРАНТ ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ    
Общество

Той е уникален по рода си и е към Кулинарната академия в Добрич - единственото на Балканския полуостров учебно заведение за майсто-готвачи



Учебен ресторант "Таланти" ще бъде открит днес във Висше училище Международен колеж в Добрич. В него студентите ще имат възможността да прилагат на практика уменията, натрупани през първите два семестъра от обучението си в Кулинарната академия. Менюто на ресторанта ще включва подбрани ястия от интернационалната кухня и сладки изкушения от различни кътчета на света, приготвени изцяло на място от напредналите студенти и под стриктното ръководство на техните преподаватели. За уютната атмосфера ще допринасят също елегантният интериор и богатата листа вина от България и чужбина, съобщиха от колежа. Ресторантът на академията ще е отворен за свободни посещения от понеделник до петък, както и за организирани събития от различен характер.
На официалното откриване тази вечер български и чуждестранни гости ще имат възможността да опитат кулинарните изкушения, които първият випуск студенти на академията ще приготви, само месец след завръщането си от 5-месечен стаж във водещи хотелски и ресторантски вериги в Холандия. Сред присъстващите на събитието ще е и кметът на Добрич Детелина Николова.
Всъщност откриването на ресторант "Таланти" съвпада и с отбелязването на първия рожден ден на Кулинарна академия HRC, съобщиха още от ВУМК. За този кратък период академията стартира обучението на три випуска студенти по програма на висши кулинари експерти, с цел да ги подготви за успешна кариера в световната хотелиерска и кулинарна индустрия.
 


Сходни връзки

ОТКРИВАТ РЕСТОРАНТ ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди