изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:04 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна  дирекция на МВР – гр.Добрич са регистрирани четири престъпления и произшествия.

1. На 11 март 2009 година, в РУ на МВР – Каварна е получено съобщение за това, че неизвестно лице, чрез взлом е влязло във вилна постройка, намираща се в района на с.Топола, общ.Каварна и е извършило кражба на кафемашина, телевизор и други битови вещи.

По случая работят служители на РУ на МВР – Каварна. Провеждат оперативно – издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на кражбата.

Образувано е досъдебно производство.

2. На 11 март 2009 година, в РУ на МВР – Генерал Тошево е получена съобщение от с. Дъбовик, община Генерал Тошево за това, че на 10 срещу 11 март 2009 година, неизвестно лице е влязло в стопанска постройка, собственост на жител от същото село и е извършило кражба на две агнета.

Служители на РУ на МВР – Генерал Тошево провеждат оперативно - издирвателни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпното посегателство.

По случая е образувано досъдебно производство.

            Две пътно – транспортно произшествие с материални щети по автомобилите са  регистрирани през изминалото денонощие  на територията на област Добрич. Пътните инциденти са възникнали на територията на община Каварна и община Балчик. Няма пострадали граждани.

            Поделенията на ОЗ”Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР – гр.Добрич не са участвали в гасенето на пожари и аварийно – спасителни дейности.

 

 

12 март 2009 г.                                                           ОД на МВР – гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди