изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:34 EEST
Сутеньори си мъстят с кирки в Сливен    
Ред и сигурност

Модата на забиването на кирки в скъпи возила сериозно навлезе и в Сливен през последната седмица. Двама сутеньори си размениха кирки в автомобилите в рамките на три денонощия. Вероятната причина са спорове върху правата над контингента им от жрици на любовта.

 



От полицията потвърдиха за втория инцидент днес. „На 14 март около 2 часа през нощта три кирки са били забити в автомобил „Ауди А3” със сливенска регистрация, паркиран до блок 7 в квартал „Младост”. Щетата е за 1000 лева. Образувано е досъдебно производство”, съобщи за Дарик говорителят на Областна дирекция на МВР Георги Шейтанов.

 

Според съседи колата е на 23-годишния Маргарит Петров, син на сравнително известния Пламен, по прякор Парата. На 11 март колата на известния като Иван Зъба, осъмна с две забити кирки в сливенския квартал „Сини камъни”.

 

„Лекият автомобил „БМВ 525” принадлежи на бизнесмен, който се занимава със сводничество, съобщиха тогава източници от полицията. Инцидентът е станал между 00.30 ч. и 05.00 ч. на 11 март на обособен паркинг пред жилищен блок в квартала. По колата е имало множество дупки, а две кирки са били оставени забити в предния капак на БМВ-то и една в задното стъкло на автомобила.

 

Забиването на кирки в автомобилите вече се използва в цялата страна за сплашване или отмъщение, коментираха запознати. Това не е първи случай и в Сливен. На  27 ноември 2007 година лек автомобил „Форд Ескорт” бе намерен със забити две кирки на ул. „Неофит Бозвели”. Три седмици по-рано подобен инцидент стана и в Ямбол. Там на 6 ноември 2007 година в покрива на „Фолксваген Тоарег” с бургаска регистрация, собственост на лизингова компания, бяха забити две кирки.

 

dariknews.bg

 

 


Сходни връзки

Сутеньори си мъстят с кирки в Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди