изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:36 EEST
ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ - С НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА "РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА"    
КултураНа Националния детски конкурс за рисунки на кулинарна тематика "Рецептите на баба" - част от програмата на фестивала "Пъстра трапеза", малките художници от Омц "Захари Стоянов" в Добрич отново са се представили отлично. От 1500 участници журито на конкурса е отличило 50, петима от които са от нашия град.

Отличени са Биляна Даринова /7/, Виктория Валентинова /9/ и Камен Ников /10/ от Ателието по изобразително изкуство "Стела и Дара" с ръководители Стела Славова и Дарина Стаматова. Награда има също Теодора Борисова /8/ от Школата по изобразително изкуство с ръководител Олга Иванова, а специално отличие от "ИВИТАЛ КОНСУЛТ" е получила Боряна Стоянова от Ателие "Стела и Дара".
Изложба с наградените творби ще бъде открита на 20 март  в Националния дворец на децата в София.Тогава ще бъдат наградени победителите в Първата национална изложба на кулинарни рисунки. Предвидено е също с отличените творби да бъде организирана пътуваща изложба, като част от програмата на Кулинарния фестивал "Пъстра трапеза", които ще започне в края на април в Пазарджик, ще премина през цяла България, като ще стигне и до Добрич.
 


Сходни връзки

ДЕЦА ОТ ДОБРИЧ - С НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА "РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди