изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:36 EEST
ДИРЕКТНО ТУРСКО УЧАСТИЕ В "ПЧЕЛОМАНИЯ 2009"    
НовиниЗа първи път тази година в специализираното изложение "Пчеломания 2009" ще участва директно фирма от Турция, съобщиха организаторите от "Добрички панаир" АД.

Фирмата е Yildirm Plastik. Тя ще покаже своя кошер Apimaye, който е отличен с награди от световната пчеларска организация. Yildirm Plastik ще покаже и своя нов продукт - ергономично дълбоко дъно за дървени кошери. Особеното при това дъно е, че при превоза на пчелните кошери те се снабдяват с постоянно въздушно течение.
Припомняме, че от 27 до 29 март 2009 г. "Добрички панаир" АД за шести пореден път ще проведе специализираното изложение за пчелари. То ще е в СК Простор. Организаторите са си поставили за задача да популяризират производството на мед и да съберат на едно място производители, преработватели и потребители от цялата страна.
Над 25 фирми от страната и региона са заявили участие. Те се занимават с производството на пчеларски инвентар и на ветеринаромедицински препарати, лицензирани майкопроизводители, издатели на специализирана литература и други.
 


Сходни връзки

ДИРЕКТНО ТУРСКО УЧАСТИЕ В "ПЧЕЛОМАНИЯ 2009" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди