изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:58 EEST
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ПРИЕ АВТОРИТЕ НА ОЛИМПИЙСКАТА ИСТОРИЯ НА ДОБРУДЖА    
СпортКметът на Добрич Детелина Николова прие в кабинета си авторите на спортната енциклопедия “От равна Добруджа до върховете на Олимп” Руслан Йорданов и Неделчо Колев.

На срещата присъстваха председателят на ПК “Спорт и младежки дейности” към Общинския съвет Младен Матеев, членът на комисията Живко Мартинов, както и председателят на ПК “Регионално развитие, международно сътрудничество и европейски програми” Сабина Дукова.

Авторите благодариха на домакините за подкрепата, която са срещнали в тяхно лице за реализацията на луксозното издание, което е първото по рода си в България. Двамата разказаха как се е зародила идеята да се създаде книгата и какви интересни моменти са имали, когато са я писали.

Руслан Йорданов и Неделчо Колев подариха на градоначалника и общинските съветници от своята книга и им пожелаха да продължат да работят за развитието на Добрич и спорта.

Официалното представяне на енциклопедията е насрочено през май, когато Спортното училище в Добрич ще отбележи 25 години от основаването си, а в града се навършват 111 години спортна дейност.

Отлична оценка за спортната енциклопедия дадоха от Българския олимпийски комитет, от където похвалиха Добричка област, че е първата в страната, която е събрала в една книга своята олимпийска история.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ПРИЕ АВТОРИТЕ НА ОЛИМПИЙСКАТА ИСТОРИЯ НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди