изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:44 EEST
"ОБЩИНСКА БАНКА" С ПРИЗА "ЛИДЕР В ОБСЛУЖВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТИ"    
Икономика"Общинска банка" АД получи специалната награда "Лидер в обслужването на общински бюджети" по време на изложението "Банки, инвестиции, пари" на Международния панаир в Пловдив миналата седмица, съобщиха от пресцентъра на финансовата институция.

Статистиката сочи, че трезорът има най-голям пазарен дял в обслужването на общински бюджети в страната и е лидер в кредитирането на инвестиционни проекти на общините.
"Общинска банка" АД е създадена през 1996 г. като универсална търговска банка и притежава пълен лиценз за извършване на банкова дейност на територията на страната и в чужбина. Акционери са общини, общински фирми и търговски дружества. Мисията, която екипът си е поставил за основна задача е качествено и равноправно партньорство с клиентите, като предлага пълна гама от банкови продукти и услуги, както и широк кръг инвестиционни, пенсионни и застрахователни крос-продукти на физически, юридически лица и разпоредители с бюджетни средства.
За последните три години "Общинска банка" е увеличила сумите на активите си три пъти, а печалбата си - 10 пъти. В момента финансовата институция обслужва над 100 000 граждани, няколко хиляди юридически лица в 56 финансови центрове и 39 изнесени работни места. Офисите на "Общинска банка" АД в град Добрич са: Централен на ул. "Независимост" №14 /сграда на НТС/,  Изнесено работно място - на ул. "Независимост" №12 и изнесено работно място  - на бул. "Добруджа" № 28.
 


Сходни връзки

"ОБЩИНСКА БАНКА" С ПРИЗА "ЛИДЕР В ОБСЛУЖВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ БЮДЖЕТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди