изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:05 EEST
СИНИТЕ НЕ ДОПУСКАТ ОТЦЕПНИЦИТЕ ОТ НДСВ В КОАЛИЦИЯТА    
Политика
Софийската организация на СДС е част от партията и не е ставало дума да я напуска. Това каза за БТА заместник-председателят на столичната структура Любомир Ковачев, след края на редовното заседание на градската организация.


На заседанието снощи по покана на ръководството на структурата е присъствал председателят на СДС Мартин Димитров. Срещата е продължила повече от три часа, сред темите, които са обсъждали на сбирката е споразумението между СДС и ДСБ за съвместно явяване на изборите за Европейски парламент и Народно събрание и коалиционната политика на партията.
Пред софийската организация Мартин Димитров обеща да не допусне в коалицията да влезе БНД (отцепниците от НДСВ, начело с Николай Свинаров - б. р.), каза Ковачев. По думите му не е обсъждана възможността ДСБ от свое име да предложи в листите хора от ръководството на БНД. Димитров е обещал да запознае ръководството на най-голямата партийна структура с анексите към споразумението подписано с ДСБ, каза Ковачев. Той допълни, че софийската организация ще се почини на решението на Националния съвет и ще работи за коалицията със ДСБ.
На днешното заседание ръководството на организацията е приело оставката на един от заместниците на председателя на СДС-София - Николай Желев, каза Ковачев. Желев е мотивирал напускането на поста си с това, че не се е подчинил на решението на софийската организация и при гласуването в Националния съвет е подкрепил коалицията с ДСБ.
 


Сходни връзки

СИНИТЕ НЕ ДОПУСКАТ ОТЦЕПНИЦИТЕ ОТ НДСВ В КОАЛИЦИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди