изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:20 EEST
Забърканият в секс скандал консул сезира ДАНС    
Новини
Почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев, който бе замесен в секс скандал, сезира ДАНС, МВР и прокуратурата.


"От около 20 дни съм обект на целенасочена, гнусна и абсурдна компроматна атака. Връх на мръсната и недостойна кампания срещу мен, както и срещу ръководената от мен институция “Почетен консул на Руската Федерация в Република България” бе организираната пресконференция в София", пише Фотев в писмо, изпратено до БГНЕС.
Вчера две момичета обвиниха Фотев, че ги е въвлякъл в трафик на хора. (Виж линка)
"Участващите в пресконференцията анонимни лица са посочили факти и обстоятелства, които представляват престъпление от общ характер и в тях са замесили моето име", пише още Фотев.
"Дълбоко съм възмутен и потресен от твърденията на анонимните лица, че съм бил извършил блудствени действия с тях и едва ли не съм свързан със своднически канал за износ на проститутки. Категорично заявявам, че подобен описан случай с мое участие не е имало и не е възможно да има въобще. Моите морални и професионални ценности никога не биха могли да позволят подобно безумие", посочва в писмото си почетният консул.
"Фактът, че твърденията на двете анонимни лица са абсолютно неверни и измислени се потвърждава и от техния отказ да отговарят на конкретни въпроси на присъстващите журналисти, а вместо това са прекъснали пресконференцията, която са организирали самите те и са напуснали залата", завършва Фотев.
В края на февруари 2009 година носителката на титлата “Лице на Бургас 2007“ Анна Зартова също обяви на специална пресконференция в столичния хотел “Хилтън“, че е подала жалба за блудство срещу почетния консул на Русия в Бургас Тонко Фотев. Според консула "двете пресконференции са свързани с едни и същи подбудители, организатори и поръчители".
"Съмнявам се с основание, че тези действия срещу мен са свързани с възникнал спор между съдружници в търговското дружество “Инглиш Вилидж” ООД, а конкретно лицето Ивайло Илиев Зартов - баща на Анна Зартова, и неговите руски партньори. Заявявам, че ще защитавам със всички сили и законови средства честта и достойнството си, като и тези на моето семейство. Вече съм сезирал и отново ще сезирам главния прокурор, министъра на вътрешните работи, както и ДАНС за извършване на спешна проверка, относно престъпните действия спрямо мен", заявява почетният консул на Русия в Бургас.
 
 
 


Сходни връзки

Забърканият в секс скандал консул сезира ДАНС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди