изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:21 EEST
РЗС: Станишев и Башев в една компания    
ПолитикаСнимка на която са един до друг премиерът Сергей Станишев и скандалният кмет на Община Гърмен бе разпространена вчера от партия Ред, законност и справедливост /РЗС/.


На снимката Башев и Станишев са един до друг с чаша бяло вино в ръка. До тях е началничката на бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова. От РЗС съобщават, че рано тази сутрин група яки мъже са дошли в централата на партията и след като са отправили заплахи и призиви да спраят с атаките си срещу Ахмед Башев захвърлили няколко снимки. "Рано тази сутрин в партийната централа на „Ред, законност и справедливост” в София са влезли няколко души, които са настояли пред намиращите се там доброволци на партията Яне Янев незабавно да преустанови атаките срещу кмета на Гърмен. Държали са се агресивно и заплашително. Заявили са буквално: „Вие знаете ли с кого сте се захванали и кой стои зад Ахмед Башев?” За да илюстрират думите си хвърлили на масата няколко снимки, изобразяващи споменатия гърменски Бен Ладен с известни политици от управляващата тройна коалиция", се казва в съобщението на партията. "Ред, законност и справедливост” не се плаши от натиска на мутрите и корумпираните чиновници. Поради което дава публичност на една от тези снимки, запечатала Ахмед Башев и премиера Сергей Станишев, специално позиращи за фотографа с чаши в ръка. Очевидно премиер и кмет са не просто политически приятели, но и близки другари по чашка.
Най-после се изясни какво е имал предвид премиерът Станишев с изказването си за кибритената кутия и защо управляващите не можели да толерират поведението на „Ред, законност и справедливост” и нейния лидер Яне Янев, намирайки го дори за опасно. Защото горят клечките от кибритената кутия на г-н Станишев – личните му протежета, като Мургина и Ахмед Башев. И опасността очевидно е лично за премиера, защото пред цялата общественост лъсна един широк кръг от корумпирани чиновници и политици, които го заобикалят. Стана ясно, че поведението на РЗС не е опасно за държавата, а е опасно единствено и само за лъжците, крадците и корумпираните чиновници от тройната коалиция", се казва още в документа. Политическият съвет на РЗС подновява искането си за дебат между председателите на РЗС и БСП Янев и Станишев. Като настоява той да бъде публичен и с възможност за директни и нередактирани въпроси към двамата лидери, се казва в края на съобщението.
БГНЕС припомня, че на 16 март в централата на Държавната агенция "Национална сигурност" /ДАНС/ бяха докарани за разпит кметът на община Гърмен Ахмед Башев и учителят по радикален ислямизъм в село Рибново Мурат Бошнак. Двамата даваха обяснения по прокурорската проверка на Софийска градска прокуратура. Довеждането им бе в следствие на прокурорска преписка да се съберат данни за оказан натиск по отношение на изповядване на религия и дали има данни за подбуждане на национална вражда и религиозна омраза, съобщиха от ДАНС.
В началото на месец март лидерът на партията Ред, законност и справедливост /РЗС/ Яне Янев оповести потресаващи данни за прояви на радикален ислямизъм в общината, които се финансира от арабски фондации. Като най-фрапиращ пример Яне Янев посочи село Рибново на община Гърмен където директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат на учителския колектив и насилствено застава учителите да ходят с облекло, което да не е светско. Същият директор активно подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия. Той настоявал децата да се обръщат към него вместо с "господин с ага". След като Яне Янев оповести тези данни кметът Ахмед Башев отправи директни заплахи срещу лидера на РЗС. /БГНЕС
 


Сходни връзки

РЗС: Станишев и Башев в една компания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди