изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:35 EEST
Британските военни разсекретиха документи за НЛО    
Любопитно

Британското министерство на отбраната разсекрети нови документи по темата срещи на хора с НЛО. Става дума за седем досиета, изготвени в периода 1987 - 1993 г. от службите за разузнаване към министерството. В папките се съдържа информация за наблюдения на 1200 неидентифицирани летящи обекта.



Сред разсекретените документи има шест снимки, изпратени на Министерството на отбраната от шотландския в. "Дейли рекърд". На тях се вижда летящ обект с формата на голям диамант.

Кадрите са направени на 4 август 1990 г. Обектът стоял неподвижно във въздуха близо 10 минути, след което отлетял нагоре с голяма скорост, твърдят фоторепортери на шотландското издание.

Те пратили снимките с молба за коментар, за да бъде написана статия по въпроса. Министерството на отбраната обаче се задоволило да информира останалите министерства за наблюдаваното явление и ги помолило те да уведомят журналистите, че по случая не са направени никакви заключения.

В друг разсекретен документ пише за жена, която се обадила в британските кралски военновъздушни сили на 20 ноември 1989 г. и разказала, че докато разхождала кучето си, срещнала мъж с кафяв костюм на астронавт, който я предупредил да очаква в най-скоро време приятелско посещение на извънземни.

Разсекретените документи ще бъдат достъпни на сайта на британския национален архив NationalArchives.gov.uk през април. Всеки заинтересуван ще може да свали информацията безплатно.

В сайта ще има и кометари на експерта по НЛО д-р Дейвид Кларк. Той смята, че разсекретяването на тези документи ще позволи на хората - специалисти или аматьори -да формулират информирана лична позиция по съществуването и обяснението на НЛО.   

vesti.bg

 


Сходни връзки

Британските военни разсекретиха документи за НЛО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди