изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:03 EEST
ДИМИТЪР ГРОЗЕВ - НАЙ-ДОБЪР В ШУМЕНСКАТА “ПЪРВА ПРОЛЕТ”    
Спорт

11 състезатели от клуба по спортно ориентиране “Добротица” взеха участие в турнира “Първа пролет” в Шумен, съобщават от клуба.



Най-добре от добричките състезатели се представи Димитър Грозев, който се класира на първо място в група М 18. Той е ученик в ЕГ „Гео Милев” и вече втора година се представя успешно на състезания по ориентиране. Миналата година завърши осми в България по сбор от точки, спечелени от национални купи. Калинка Ненова се класира на второ място в група Ж 45.

Останалите състезатели не успяха да влязат в призовата тройка, но останаха доволни от бягането си и натрупания опит в това първо участие в състезание извън Добрич. В надпреварата се включиха  общо 124 състезатели. Отборната купа „Първа пролет” беше спечелена от клуба по ориентиране „Вариант 5” - Търговище.

Подробности за класирането може да видите в сайта на БФО: http://www.bgof.org/.

Следващите стартове на представителите на “Добротица” ще бъдат на 11 и 12 април във Варна, а от 18 до 20 април ги очаква участие в национална купа „Великден” край Търговище. През ваканцията ще направят няколко тренировки на терен и контролен крос, съобщава клубният бос Красимир Ненов. НДТ

 


Сходни връзки

ДИМИТЪР ГРОЗЕВ - НАЙ-ДОБЪР В ШУМЕНСКАТА “ПЪРВА ПРОЛЕТ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди