изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:33 EEST
ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА КАЛИАКРА РОК ФЕСТ 2009!    
НовиниЛегендите от SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS се нареждат до MOTLEY CRUE и DREAM THEATER в Каварна!

От днес вече са в продажба билетите за поредния ръзтърсващ рок фест, чийто домакин е Каварна. Това съобщиха от пресслужбата на морското кметство. Оттам дойде и новината, че наред с досега обявените състави на каварненска сцена това лято от 1 до 3 юли ще гостуват и SCORPIONS, ANTHRAX, BLIND GUARDIAN, NEAL MORSE и LAUREN HARRIS. Четвъртото издание на единственият по рода си Рок фестивал в България и на Балканите стартира на 1 юли с изпълненията на американската банда MOTLEY CRUE. Съпортът им е сексапилната Lаuren Harris (дъщеря на Steve Harris от Iron Maiden). Във втория ден на сцената се качват световноизвестните немци SCORPIONS - идол на не едно поколение рокери и рок банди в света. Групата, която накара цяла Европа да запее The Wind of Change - символ и химн историческите промени в света в края на 1989 г.; бандата, която първа стъпи на Червения площад по време на Желязната завеса пред повече от 350 хиляди души; групата, която вече 40 години пише историята на световния рок. Техен съпорт са самите ANTHRAX - нюйоркска хеви метъл банда, едни от "голямата четворка" в метъла на 80-те заедно с Metallica, Megadeth и Slayer. Те идват за първи път в България. След тях и преди немците на хилядите фенове на рока ще могат да видят и Blind Guardian -  хеви метъл изпълнител от Германия. В третия ден фестът предлага изпълненията на Dream theater. Те ще са предшествани на сцената от NEAL MORSE, новата група на едноименния дългогодишен фронтмен на Spock's Beard - един от основните възродители на класическия рок от 70-те години. Билетите за феста са с цена 100 лв., и важат и за трите дни  (1-3 юли), съобщават организаторите. Те се продават в Билетния център на НДК, мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, а поради традиционния вече интерес от страна на феновете от съседните Румъния, Сърбия и Македония, тази година ще се продават билети и на тяхна територия (на www.ticketpoint.ro и www.bilete.ro за Румъния и на www.eventim-yu.com за Сърбия и Македония).
И тази година кметът на Каварна Цонко Цонев ще зарадва един от гостите на Калиакра Рок Фест с награда, при това възможно най-рокерската - чисто нов мотоциклет марка Harley Davidson. Късметлията ще трябва да отговаря на единственото условие -  да е притежател на тридневен билет за Калиакра Рок Фест 2009!  Той ще бъде изтеглен след приключването на феста. Община Каварна и Жокер медиа имат и още изненади - основните спонсори - Harley Davidson и Болярка АД, ще се погрижат за феновете на рока с още награди и много бира, а един от слушателите на STAR FM, ще стане първият в историята на Каликра Рок Фест и в България въобще - volunteer (доброволец). Той ще има невероятното право да участва в подготовката на целия фестивал, лично да се докосне до Рок звездите и да присъства в backstage на Каликра Рок Фест 2009.
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА КАЛИАКРА РОК ФЕСТ 2009! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.82 секунди