изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:04 EEST
Борисов: Станишев да се яви на дебат с Янев и Костов    
ПолитикаСега Сергей Станишев като цопна в капана за дебата да отиде на дискусия с лидера на РЗС Яне Янев и Иван Костов. Това каза по бТВ столичният кмет Бойко Борисов и неформален лидер на ГЕРБ по повод призивите за нов дебат между него и лидера на БСП и премиер на страната Сергей Станишев.


След като се яви на дебат с Янев и Костов да дойде при мен, каза още Борисов и добави, че двамата водят "дебат всеки ден". Според Борисов абсолютно нахално е два месеца преди изборите да се иска промяна на законодателството. "Вчера чух, че сега иска да направи 8-процентова бариера. Целта е да не се допусне наскоро сформираната дясна коалиция", каза Борисов и добави: Аз предлагам изборната бариера да стане 25-процента.
Какво си мислят избирателите на БСП, който видяха вчера Станишев да отиде на крака при своя началник Ахмед Доган (лидер на ДПС, бел.ред.). Вчера Станишев подари микроскоп на Доган за да може да видят и малкото, което са направили по време на мандата си, каза още Борисов и ядосано обясни, че никога не е получавал полицейските пагони с подкрепата на Доган и ДПС. Първите пагони получих от президента Петър Стоянов, а след това и от Георги Първанов, каза още Борисов. Те ни вкараха в такава схема ( управляващите бел.ред.), че всичко, което стане през септември да обвинят новото правителство, каза още неформалният лидер на ГЕРБ. Валутният резерв се източва със страшна сила, добави той. "Съжалявам, че няма дата за избори. Нямаме правила за изборите. Когато имаме резултати, тогава ще говорим за това". Така Борисов отговори на въпроса дали в правителството си ще включи представители от партията на Яне Янев и Иван Костов.
Със семейство Кирови се познавам. Съжалявам за това, което им се е случило. Най-вероятно става въпрос за отвличане. Живеем във време когато 10 000 полицаи си хвърлят пагоните. Това е златното време да се извършват отвличания. Това каза по повод отвлечения бизнесмен от Банкя Киро Киров, който е бил един от първите, направил дарение за ГЕРБ. "Това стана по времето когато никой нямаше смелост да дойде при нас", каза още Борисов по този повод. Очаквайте подробности. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Борисов: Станишев да се яви на дебат с Янев и Костов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди