изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:27 EEST
ЮНОШИТЕ НА "ОРЛОВЕЦ" ОТСТЪПИХА НА "МОРЯЦИТЕ"    
СпортНеуспешен се оказа последният кръг от зоналното първенство по футбол за децата и юношите младша възраст на "Орловец". Отборите на добричкия клуб загубиха на стадион "Дружба" и двете срещи със съставите на "Черно море" (Варна). Юношите ни отстъпиха с 1:2, макар че през по-голямата част от двубоя бяха по-добрият отбор на терена. Момчетата на Валентин Ангелов започнаха добре мача и още във втората минута откриха резултата с попадение на Денис Судин.

 В средата на първото полувреме обаче "моряците" се възползваха от грешка в нашата отбрана и възстановиха равенството. При 1:1 завърши първото полувреме. След почивката момчетата на "Орловец" продължиха да диктуват събитията на терена, но не успяха да стигнат до втори гол. Противно на очакванията, в даденото от съдията продължение, въпреки че бяха останали с човек по-малко на терена, варненци стигнаха до втори гол и спечелиха трите точки.

 

Срещата между детските състави на двата клуба завърши с победа за "Черно море" със същия резултат - 2:1. Гостите поведоха в началото на мача, а след това пропуснаха няколко голови положения. Възпитаниците на треньора Митко Недялков успяха да изравнят от дузпа, изпълнена от Атанас Петров. Пет минути преди края на редовното време варненци се възползваха от грешка в отбраната на нашите и стигнаха до победно попадение. След този кръг децата на “Орловец” заемат второ място в групата. Начело в класирането е съставът на “Черно море”.

 

 


Сходни връзки

ЮНОШИТЕ НА "ОРЛОВЕЦ" ОТСТЪПИХА НА "МОРЯЦИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди