изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:14 EEST
Георги Кадиев: Чрез Тошко Тодоров БСП атакува некоректно ГЕРБ    
Новини

Бившият заместник-финансов министър от БСП Георги Кадиев открито обвини партията си, затова, че чрез експерта Тошко Тодоров се опитва да атакува по некоректен начин ГЕРБ и Бойко Борисов. Тодоров участва на дебата между Борисов и Станишев миналата седмица, като няколко дни по-късно премиерът заяви, че има сериозни съмнения за злоупотреби от негова страна.



По думите на Кадиев Тошко Тодоров е заведен и представен за първи път в ДАНС лично от него. Това е станало по повод искана от Тодоров защита от криминални елементи, които са присъствали в доклад, по който той е работел в качеството си на директор на НАП -Добрич. Едва по-късно Тошко Тодоров е станал сътрудник на ДАНС, като по думите му това е решение на експертите на ДАНС.

Кадиев предположи, че  може в службата да са преценили, че им е „необходим аналитичен ум като на Тодоров", а и той е имал ценен опит с източването на ДДС чрез зърно.

Бившият зам.-министър оцени работата си с Тошко Тодоров като положителна и по време на своето управление отрече да имало какъвто и да е сигнал срещу него.

„Ако е имало такъв доклад, защо аз не зная за него?", попита бившият зам.-министър и бе категоричен, че анонимните сигнали са равни с доносите и с един анонимен сигнал/източник не може да се обвинява Тодоров, че е пишел доноси.

Кадиев бе категоричен, че скандалът около експерта на ГЕРБ Тошко Тодоров и доклада за източване на зърно в Добричко се използват по некоректен начин за атака спрямо ГЕРБ.

„Аз разбирам, че ние трябва да атакуваме ГЕРБ, но това трябва да става по друг начин. Има достатъчно начини да атакуваме ГЕРБ", посочи Кадиев в ефира на бТВ.

По думите му отношението спрямо Тошко Тодоров и скандалите с него се дължат преди всичко на личностна основа. „На това се дължат и конфликтите както с Банкова, така и с Петров. От София просто не му даваха да работят", обясни Георги Кадиев.

bpost.bg

 “ОСТАВКА, Г-ЖО БАНКОВА! ОТИДЕТЕ СИ!”

 


Сходни връзки

Георги Кадиев: Чрез Тошко Тодоров БСП атакува некоректно ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди