изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:04 EEST
Иван Костов: Водим преговори с РЗС и Яне Янев    
ПолитикаСофия. Преговори с „Ред, законност и справедливост” (РЗС) и Яне Янев се водят. Този проект е на масата на преговорите за влизане в нашето споразумение. Това каза пред журналисти председателят на ДСБ Иван Костов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на Костов, Яне Янев и неговият проект са поели огромен риск.

„Първо за участие в европейските избори, където трябва да се мине висока бариера”, каза Костов. Риск има и за изборите за национален парламент, при положение, че се въведат мажоритарните 31 района. „При това положение, десните избиратели, които са концентрирани в районите, където има дълги листи, ще загубят представителност, тъй като един район с огромен брой избиратели ще излъчи един мажоритарен кандидат, както и един район с по-малка листа с кандидати за народни представители. Това е точно преценен удар върху десния избирател. При това положение, всяка друга формация в дясно, която се откаже от коалицията и тръгне по самостоятелен път рискува да загуби част от гласовете на десните и десноцентристките избиратели, коментира Костов. Рисковете за загуба на гласове са станали огромни, смята той.
Според Костов РЗС не представлява конкуренция на обединението СДС-ДСБ.
Юлиан ХРИСТОВ
 


Сходни връзки

Иван Костов: Водим преговори с РЗС и Яне Янев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 8.66 секунди