изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:15 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
НовиниБлагоевград. Полицаи на РУ МВР-Петрич разобличиха извършители на грабеж от цех за брикети след депозирана жалба от собственика. Установено е, че в престъплението са участвали М.М./20 г./, Р.Д./19 г./ и двама 17-годишни петричани. Те успели да разбият входната врата на халето и отмъкнали оттам 2 шлайфмашини, електрожен, парчета желязо с различна дължина и 100 чувала с брикети. По случая е образувано полицейско дознание.


Враца. Двама мъже от Мездра са задържани след проведени оперативно-издирвателни действия на криминалисти от областната дирекция. Те разследвали грабеж, извършен преди два дни от игрална зала в Мездра и следите ги отвели до 24-годишния М.П. При претърсване в дома му открили газов пистолет и 3 черни якета, а в колата му - прахообразно вещество, което при полевия наркотест реагирало на амфетамин. Последвало и задържането на неговия авер - В.И./23 г./. Работата по изясняване на случая продължава. Образувано е дознание.
Шумен. Непълнолетен предизвикал скандал, след като касиерка в магазина отказала да му продаде бира. Сигнал за инцидента бил подаден в полицията малко след полунощ вчера. Пред пристигналия полицейски екип жената обяснила, че младежът започнал да ругае и да обижда, когато го попитала има ли навършени 18 години. Последвали още ругатни и арогантни жестове, а после двамата затръшнали вратата и изчезнали. Малко по-късно полицаите заловили 16-годишния шуменец, който останал в полицейския арест за 24 часа и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.
Варна. Двама 20-годишни са уличени в извършването на общо осем въоръжени грабежа на територията на града. Акцията стартирала на 5 април, когато служителка на бензиностанция ‘Лукойл’ успяла да сигнализира с паник бутон за нахлуването на двама непознати, които я заплашили и поискали оборота. Светкавичните действия на полицията обаче осуетили по-нататъшните им действия и те изчезнали с кола в неизвестна посока. Часове по-късно служителите на реда засекли лек автомобил “Пежо”, шофирано от К.К. /20 г./. Установено е, че той няма свидетелство за правоуправление, а колата е взета под наем. В хода на проведените оперативни действия е установен и “колегата му” Я.Г. В актива си двамата са записали общо осем въоръжени грабежа, извършени в периода март – април т.г. Отнетата обща сума е около 6 400 лева и ваучери за 400 лева от две бензиностанции, денонощен магазин и игрална зала на територията на Второ и Трето РУ и две казина и магазин за хранителни стоки на територията на Първо РУ на МВР в морския град. Задържани са за 72 часа в ОЗ ‘Следствени арести’ – Варна. Днес ще бъде гледана мярката им за неотклонение.     

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди