изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:32 EEST
СДС - ДОБРИЧ ЗАСТАНА ЗАД НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА И АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ    
ПолитикаВ навечерието на Цветница СДС - Добрич проведе вътрешен избор за водач на листа на обединени десни партии СДС и ДСБ, за предстоящите избори. От петте номинации най-много гласове за водач на листата за националния парламент е събрал Александър Йорданов. Това съобщи областният лидер на СДС в Добрич Румен Чамурлийски.

Втори се е наредила на вътрешнопартийния вот председателката на СДС - Балчик Маргарита Калинова, на трета позиция  е общинският лидер от община Добричка Костадин Костадинов, след него е Димо Гяуров и последен Диан Антонов. Най-много гласове от Добричко за европарламента е събрала Надежда Михайлова, каза още Чамурлийски, като след нея се нареждат Лъчезар Тошев, Димо Гяуров и Антоанета Модева. "Активността в общините в областта бе над 95 %, а в града - над 65 %, така че средно над 80 % от нашите членове участваха в избора. Така водач на обединената ни листа за Добрички избирателен многомандатен район с ДСБ ще е Александър Йорданов. Четните номера са за ДСБ, а нечетните в нейната подредба по-нататък - за нас" - допълни СДС-лидерът.
 


Сходни връзки

СДС - ДОБРИЧ ЗАСТАНА ЗАД НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА И АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди