изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:47 EEST
ВЪЗОБНОВЯВАТ РАБОТАТА НА ЦЕНТЪРА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ В "НАДЕЖДА"    
ОбществоСлед Великден ще бъде възобновена работата на Центъра за рехабилитация за хора с увреждания на опорно-двигателния апарат, който бе открит в началото на декември м.г. към сдружение на инвалидите "Надежда" в Добрич.

 Тогава в него се извършваха безплатни масажи и кардиологични прегледи, но работата му бе временно спряна заради студеното време, припомни председателят на сдружение "Надежда" Олег Темелков. Центърът бе изграден със средства на членове на сдружението и със спонсорството на добрички фирми. Той е обзаведен с шведска стена, медицински дюшек, вело ергонометър и други приспособления за успешна рехабилитация на различни двигателни увреждания.
Също след празниците ще започне приемът на молби за помощи по чл. 53, припомни Олег Темелков. Става дума за хора с първа група инвалидност с придружител и отпусканата еднократна помощ в размер на 40 лв от Министерството на труда и социалната политика.
 


Сходни връзки

ВЪЗОБНОВЯВАТ РАБОТАТА НА ЦЕНТЪРА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ В "НАДЕЖДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди