изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:38 EEST
ГЕРБ обявява номинациите си за евродепутати след Великден    
ПолитикаСофия. След Великден ГЕРБ ще обяви номинациите си за евродепутати, каза на пресконференция председателят на партията Цветан Цветанов, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Цветанов бе категоричен, че партия ГЕРБ ще се яви сама на предстоящите избори за европейски и национален парламент и посочи, че в момента партията се дистанцира от изказванията на политически сили за коалиране.

ГЕРБ си поставя за цел да спечели изборите и да участва самостоятелно, за да може да носи цялата политическа отговорност.
Не е на дневен ред обсъждането на каквито и да е коалиции, посочи той и допълни, че са възможни следизборни коалиции само с партии от ЕНП.
Задължителните документи, които трябва да подготвят всички кандидати за депутати в 41-ото НС от ГЕРБ, са: автобиография, декларация за съответствие със закона за народни представители, свидетелство за съдимост, декларация за кандидата, че срещу него няма образувано съдебно производство, декларация, че кандидатът няма агентурно минало в Държавна сигурност, документ, че кандидатът няма неплатени публични задължения, медицинско свидетелство и копие от лична карта, договор за декларация за политическа лоялност.
Предходното участие на кандидатите в други партии не трябва да са ги дискредитирали в обществеността. Кандидатът трябва да има и съществен принос в развитието на политическа партия ГЕРБ и провеждането на нейната политика. Освен това кандидатите трябва да умеят да работят в екип, да са почтени, компетентни, инициативни личности, те трябва да се ползват с уважение и доверие сред своите съграждани и колеги, както и да притежават образователен ценз и професионализъм и много други изисквания.
ГЕРБ ще направи всичко възможно да пусне за проверка списъци с кандидатите си за депутати в Комисията по досиетата, каза Цветан Цветанов.
Галина ДИМОВА
 


Сходни връзки

ГЕРБ обявява номинациите си за евродепутати след Великден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.63 секунди