изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:25 EEST
Безработен баща на двама синове се самоуби    
Новини
62-годишният Васил Василев е открит мъртъв и прострелян в главата в дървена барака във фамилния му имот в троянското с. Балабанско вчера следобед, предаде БЛИЦ. В близост до трупа е намерена ловна пушка “Иж-18“.


Най-вероятно пушката е незаконна. Липсват следи от насилствена смърт. Образувано е досъдебно производство по случая, предаде агенцията.
МВР потвърди за инцидента. Образувано е досъдебно производство.
Според местни жители Василев е посегнал на живота си от отчаяние и безпътица. Той работил в дървопреработвателен завод в Троян, преди седмица обаче предприятието разпуснало персонала си заради кризата. Безработният балканджия, който имал жена и апаратамент в планинския град, се върнал видимо помръкнал в родното Балабанско заради фалита на завода му. Според непотвърдена информация, имал и борчове.
“Остави сиротни 84-годишна майка, брат и двама сина - от тях единият живее в София, другият - в Пловдив. Беше много работен човек. Нещастието с него ще зачестява тепърва в общината. В Троян фирмите затварят масово врати, няма работа, хората са в стрес и все по-често ще поддават психически“, заяви кметът на Балабанско Минко Влаховски, цитиран от БЛИЦ.
 


Сходни връзки

Безработен баща на двама синове се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.46 секунди