изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:06 EEST
Сър Алекс Фъргюсън: Райли направи непростима грешка    
Спорт Мениджърът на европейския и световен клубен шампион – Манчестър Юнайтед – сър Алекс Фъргюсън заяви в интервю за „Таймс”, че според него реферът на срещата с Евертън за Купата на страната – Майк Райли е направил няколко непростими грешки, довели до отпадането на Юнайтед от турнира.


- Г-н Фъргюсън, как ще коментирате отпадането ви от турнира за Купата на страната?
- Как да го коментирам? На никого не би му било приятно едно подобно стечение на обстоятелствата, нали? Отпаднахме, това е. Сега гледаме напред към оставащите мачове до края на сезона.

- Как ще коментирате съдийството на Майк Райли? На няколко пъти изразихте недоволството си от негови отсъждания, по време на срещата?
- Има защо. Самият той ще трябва да се извини, когато утре види записите, защото ще си открие грешките и без да му казвам кои са те.

- За какво точно намеквате?
- За положението за дузпата. Най-вече. Не че нямаше и други пропуски, но това беше просто върхът.

- Значи според вас е трябвало да ви бъде дадена дузпа?
- Ами видяхте как бе съборен Уелбек. Какво повече трябва да се случи, за да даде един рефер 11 метров наказателен удар? Напротив – за да не го дадеш трябва да си не сто, а доста повече процента сигурен, че няма нарушение. А това не може да се каже за ситуацията, в която попадна Уелбек, нали?

- Преди началото на мача мениджърът на Евертън Мойес заяви, че се притеснява от главния съдия, тъй като е известно, че Райли е привърженик на Манчестър Юнайтед?
- Моля? Така е мислил Дейвид преди началото на мача, но защо не го попитате сега? Не мисля, че фен на Юнайтед би свирил по подобен начин. Няма такова нещо. Това са пълни безсмислици и дори не смятам и да падам до подобно ниво, че да им отделям внимание.

- Съжалявате ли, че не започнахте двубоя с повече футболисти от титулярния състав?
- Така бях решил – така направих. Навярно ако бях пуснал още в началото Бербатов, Скоулс и някои от другите нещата щяха да изглеждат по съвсем друг начин, но сега само можем да гадаем.

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Сър Алекс Фъргюсън: Райли направи непростима грешка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди