изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:02 EEST
Ковачки напусна Движение ”Напред”    
Политика
Партия "Лидер", която се свързва с бизнесмена Христо Ковачки напусна Движение "Напред". Това стана ясно след днешното заседание на коалицията, предаде БГНЕС.


"При земетресение от 8% по скалата БСП-ДПС-РЗС, "Напред" се напука. Отчупи се малка част от фасадата – "Лидер". От движението са "благодарни" на природното явление Yaneto, че разтресе в момента, когато все още не се бяха нанесли всички съкооператори. Щетите по Движението са само материални и напълно преодолими. ВМРО, ЗНС и "Гергьовден" продължаваме напред". Това се казва в прессъобщение на "Гергьовден" по повод напускането на "Лидер".
По неофициална информация причината за скандалите са споровете около партийната регистрация, която ще се използва, за да се заобиколи изборната бариера от 8%.
От "Лидер" са били категорични коалицията да участва със собственото си име - "Напред". Всички останали партии обаче са били против.
dir.bg
 


Сходни връзки

Ковачки напусна Движение ”Напред” | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ковачки напусна Движение ”Напред”
Автор: Anonymous да 2009-04-22 @ 21:19 EEST
Прав му пътя.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди