изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:42 EEST
Насилникът на Вики прави опит за самоубийство    
НовиниБарабанистът-шизофреник Димитър Симеонов е направил опит за самоубийство. Той е настанен във Военноморската болница във Варна, след като в неделя късно вечерта е погълнал над 20 антидепресанта, съобщи бТВ.

Благодарение на бързата намеса на лекарите, състоянието на Стоянов вече е по-добро и след няколко дни ще бъде изписан от болницата. Той е консултиран и с психиатър.
Барабанистът не за първи път посяга на живота си, а преди седмици той е освидетелстван със 100 процента инвалидност, защото диагнозата му е параноидна шизофрения.

Участничката в шоуто “Мюзик айдъл” Виктория Димитрова, която твърди, че Стоянов я е пребивал системно и заради това е загубила зрението си, смята, че той не е направил опит за самоубийство заради нея. От четири години сме разделени, съжалявам за това, което е направил, но не мисля, че аз имам вина, каза тя. Вики и семейството й подадоха втора жалба до прокуратурата срещу насилника.


Родителите на барабанистът пък ще заведат дело срещу продуцентите на "Мюзик айдъл" Иван и Андрей за психичен тормоз, довел до драстично влошаване състоянието на болния им син и морални щети на семейството, твърдят интернет потребители във форума на предаването. Според тях варненски адвокати вече са се ангажирали да работят безплатно в предстоящия съдебен процес, а искът ще бъде насочен както срещу продуцентска къща "Междинна станция", така и срещу бТВ. Очакват се да пристигнат свидетели по делото - музиканти, които в момента работят в чужбина и познават добре Митко и Вики. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Насилникът на Вики прави опит за самоубийство | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Насилникът на Вики прави опит за самоубийство
Автор: Anonymous да 2009-04-23 @ 09:56 EEST
В България всичко е възможно, убиват ни децата без да са наказани, защото съдебната система ни е такава. Виктория използва Димитър за пробие. Нямаше нужда да се раздухва по телевизията нейния проблем, хиляди българия имат такива проблеми, а даже и по-големи, но къде е държавата. Мен никои не може да ме накара да стоя при побойник, както тя го нарича. Това ще се изясни в съда. От такава телевизионна кампания наистина човек може да изпадне в депресия. В нашата страна всеки втори или трети е в депресия, поради липса на работа, нормално здравеопазване, липса на пари за лекарства, липса на работеща държавна индустрия и други.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди