изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:23 EEST
ДОБРИЧ И ГЕН. ТОШЕВО СА ПРОВЕРЯВАНИ ЗА ПИРАТСКИ ПРОГРАМИ    
НовиниПри проверки на дирекция "Авторско право и сродните му права" при Министерство на културата са иззети 38 приемника за прием на програми от спътник, използващи нелегитимни карти, съобщи Министерството на културата.

През периода от 6 до 11 април 2009 г. Дирекцията е провела специализирани проверки по спазването на Закона за авторското право и сродните му права на територията на Варна, Добрич, Генерал Тошево, Бургас, Ямбол и Сливен. Операцията се е провела от служители на отдел "Инспекторат по авторско право", съвместно с представители на "Икономическа полиция" и сдружение "Булакт". Предмет на проверките са били кабелни оператори. Съставени са десет констативни протокола за установяване на административни нарушения, иззети са 38 приемника за приемане на програми от спътник, използващи нелегитимни карти.
      Най-честите констатирани нарушения са приемане и разпространение на телевизионни програми без съгласието на правоносителите за съответните програми. Работата по образуваните преписки продължава.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ И ГЕН. ТОШЕВО СА ПРОВЕРЯВАНИ ЗА ПИРАТСКИ ПРОГРАМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди