изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:39 EEST
СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ.    
ОбразованиеФурор в наддаването на благотворителния търг на Финансово-стопанската  гимназия по време на бала предизвика и купата, спечелена от възпитаниците като първенци в назционалното състезание по счетоводство за 2008 г.

На провел се в петък вечерта благотворителен бал Финансово-стопанската гимназия "Васил Левски" в Добрич училището успя да събере общо 7 500 лв. Сред уникатите, които предизвикаха бурно наддаване от поканените да присъстват бивши възпитаници на професионалната гимназия, приятели и родители на настоящи ученици предизвикаха два предмета. Първият - уникален сертификат, подписан собственоръчно от покойния вече папа Йоан Павел ІІ по повод християнския празник Благовещене. Учители от гимназията споделиха, че документът е притежание на школото от 2003 г. Тогава група деца от добричкото училище, заедно със свой преподавател, са били през март на посещение в Италия по проект, спечелен от училището по програма "Коменски". В рамките на визитата си децата имали щастието да присъстват на тържествена литургия по повод Благата вест, след което получили и сертификата, подписан от главата на римо-католическата църква. Първоначалната цена на документа бе 30 лв., но след оспорвано наддаване достигна 110 лв. и стана притежание на бизнесмена Йордан Йорданов, собственик на книжарници "Марина" в Добрич.
Другият предмет, който предизвика също бурно наддаване в залата бе купата, спечелена през 2008 г. от възпитаниците на гимназията за първо място на националното състезание по счетоводство. Ценният за училището трофей, което се надява и тази година да нареди във витрината си купата за първото място в надпреварата по счетоводство, купи срещу 510 лв. бизнесменът Митко Борисов. Наред с това бяха продадени и разиграни в томбола много предмети на изкуството, сред които статутка на Димитър Янков, картина на Николай Хазъров и други.
Директорът на гимназията Неделчо Недев, заяви, че целта на благотворителната вечер е събирането на средства за обурудване на интерактивен кабинет в училището. С натрупаните вече средства първо ще бъде закупена интерактивната дъска за кабинета, добави Недев.
 


Сходни връзки

СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ. | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ.
Автор: Anonymous да 2009-04-27 @ 16:28 EEST
Кои са възпитаниците на финансовата гимназия присъствали на празника Данчо, Митко и други толкова малко ли възпитаници има финансовата гимназия, че едва 7200.00 лева са събрали. Ама при такъв директор толкова, кога това училище се е казвало техникум по икономика да ми каже този неделчо. 
СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ.
Автор: Anonymous да 2013-05-29 @ 20:13 EEST
този    вярващт   госпотин   е  наи   алчния   тип   и  лъжец    
СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ.
Автор: Anonymous да 2013-09-27 @ 22:56 EEST

СОБСТВЕНИК НА КНИЖАРНИЦИ КУПИ БЛАГОВЕЩЕНСКИ СЕРТИФИКАТ НА ПАПА ЙОАН ПАВЕЛ ІІ ЗА 110 ЛВ.
Автор: Anonymous да 2013-11-05 @ 15:58 EET
истриване   на  публикацията

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди