изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:49 EEST
ОСМО ИЗДАНИЕ НА "ДАРОВЕ НА ЗЕМЯТА, ВОДАТА И ВЪЗДУХА"    
ОбществоДеца и младежи на възраст от 6 до 20 години участваха в осмото издание на изложението "Дарове на земята, водата и въздуха". Организатор е Центърът за ученическо, техническо и научно творчество, с подкрепата на Министерството на образованието и науката, Националния дворец на децата и Регионалния инспекторат по образование в Добрич.

В програмата на изложението бяха включени конкурси и състезания, а право на участие имаха всички детски градини, училища, извънучилищни педагогически учреждения, неправителствени организации и читалища. Конкурсите бяха на тема "Детско иновационно и информационно общество", "Интелектуалният свят на децата", "Свят на растенията и животните", "Златна Добруджа". В рамките на изложението се проведоха също състезания "Интелектуални игри по шахмат" и "Земята - наш общ дом", както и кръгла маса на тема "Работа с деца с изявени дарби".
Във форума участваха над 30 деца и ученици от 23 детски градини, училища и обслужващи звена от Добричка област, Габрово, Свищов, Ямбол, Панагюрище и т.н.
 


Сходни връзки

ОСМО ИЗДАНИЕ НА "ДАРОВЕ НА ЗЕМЯТА, ВОДАТА И ВЪЗДУХА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди