изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:10 EEST
Пак убиха младеж пред дискотека - син на полицай    
Новини
Полицията е по следите на заподозрян за убийство в Перник, съобщи МВР. На 25 април следобед, по молба на родителите му, е обявен за издирване 25-годишният Кирил Христов Ангелов от Перник.


Служители на сектор "Криминална полиция" установили, че предната вечер младежът бил на дискотека, след това следите му се губели. Разпитани са хората, с които е контактувал изчезналият, уточняват от МВР.
Около 11,00 часа в понеделник в района на сметището в град ае открит трупът на издирвания. След направения оглед е установено, че смъртта е причинена насилствено от огнестрелно оръжие.
Убитият е Кирил Христов Ангелов - син на дългогодишния служител в служба "Свръзки" в ОД на МВР-Перник Христо Ангелов, съобщи директорът на ОД на МВР - Перник комисар Димитър Шереметев, цитиран от БТА.
Трагичният инцидент станал около 3,20 ч. в събота пред дискотека "Че Гевара". Престъплението е извършено с огнестрелно оръжие. Във връзка с извършеното убийство е заподозрян криминално проявен, който е обявен за издирване, информират от областната дирекция. Уведомена е Окръжна прокуратура Перник и е образувано досъдебно производство.
Извършителят ни е известен, но все още го издирваме, заяви Шереметев.
Същата нощ е изчезнал и перничанинът Станислав Ангелов, съобщи Шереметев. Той е сред петте заподозрени за убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо. Последният бе показно разстрелян миналата година в центъра на Перник.
Рано днес в Перник е бил открит лек автомобил БМВ, в който имало кръв и мозък. Предполага се, че колата има връзка с двамата изчезнали.

dir.bg

 


Сходни връзки

Пак убиха младеж пред дискотека - син на полицай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди