изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:59 EEST
СЛЕД ГЕРГЬОВДЕН ПРОДАВАТ ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ'2009"    
ОбществоОрганизаторите на феста съобщават нови две имена - Edguy и Cynic, които идват на мястото на предварително обявените участници Anthrax и Neаl Morse

Веднага след Гергьовден, от 7 май стартира продажбата на еднодневни билети за "Калиакра Рок Фест'2009", който ще се проведе от 1 до 3 юли в Каварна. Това съобщиха организаторите на феста - община Каварна и Жокер медиа. Билетите ще могат да бъдат закупени в Билетния център на НДК, и в интернет в мрежата на Ticketstream.bg и Eventim.bg, добавят от пресцентъра на морската община. Цената ще е 55 лв. и с този билет ще може да се посети само един от фестивалните дни по избор. Организаторите на големия фест припомнят, че на същите места са в продажба и тридневни билети на цена от 100 лв., като така всеки, закупил такъв билет, има уникалната възможност да стане собственик и да си тръгне от Каварна с чисто нов мотор Харлей Дейвидсън! Това ще бъде традиционния  подарък за един от рок феновете, посетил и трите дни на Калиакра Рок Фест 2009, тази година, както обявиха преди време организаторите.
Заради ангажимент в Амстердам предната вечер и невъзможност да дойдат навреме, както и оборудването на бандата, на каварненска сцена няма да се качат Антракс. Но те пък ще бъдат достойно заместени от немските метъли Еdguy. В морската рок - столица те ще представят новия си албум "Tinnitus Sanctus", който излезе на пазара през март тази година. Другото достойно попълнение към тазгодишния Калиакра Рок Фест - на мястото на Neаl Morse, феновете ще видят култовата американска банда Cynic,  които се събраха след 13-годишна раздяла през 2007 г., добавят организаторите. И те на Каварненска сцена представят последния си албум "Traced in Air" от 2008 г. Това ще е и първото им гостуване в страната ни.
За феновете на истинския метъл рок Каварна предлага уникално изживяване за четвърта поред година. На 1 юли старта дават хард рокерите Motley Crue, предшествани от сексапилната Lauren Harris - дъщеря на Steve Harris от Iron Maden, с бандата си. На следващия ден жици ще опънат Blind Guardian, Edguy и легендарните Scorpions. Точка на феста тази година слагат метълите от Dream Theater, подкрепени от Cynic. 
 


Сходни връзки

СЛЕД ГЕРГЬОВДЕН ПРОДАВАТ ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА "КАЛИАКРА РОК ФЕСТ'2009" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди