изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:29 EEST
Борисов: Историята ще окичи Станишев с фес    
Политика
ЦИК отнема по един мандат от 23-и и 25-и многомандатни избирателни райони в София-град, по един мандат от Варна и Бургас. Тези четири мандата се разпределят - по един в Силистра, в Търговище, в Смолян и в Габрово. Това каза независимият народен представител Лъчезар Иванов от ГЕРБ пред „Фокус”.


Според народния представител за това преразпределение на мандати имало договорка между БСП и ДПС.
„ГЕРБ ще излезе със специална политическа декларация. Най-вероятно като мотив за това решение ще бъде посочено - последното преброяване на населението от 2001 година. Според последните данни обаче броят на живущите в София не е 1,1 млн.души, а е близо 2 млн. души. Това е и във Варна, и в Бургас. Затова Доган говореше, че те ще се представят добре на предстоящите избори”, коментира Лъчезар Иванов.
Според него Конституционният съд трябва да се произнесе по отношение на промените в изборното законодателство.
По-рано днес столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов каза при откриването на стоматологичен кабинет в 32-ро училище в столицата: "В момента се прави така, че мандати от големите градове като София, Пловдив и Бургас, където ГЕРБ ще спечели, се „прехвърлят” към малки градове като Силистра, където да спечели ДПС. Ако това е вярно, един ден историята ще окичи Станишев с фес".
 


Сходни връзки

Борисов: Историята ще окичи Станишев с фес | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди