изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:58 EEST
Лилия Стефанова от София е Най-красива абитуриентка    
НовиниЛилия Стефанова от НСОУ “София” спечели конкурса на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка на 2009 година! Тя събра 7 500 гласа на потребителите на Dir.BG и пребори останалите финалистки Благовеста Цакова от Ямбол, Елена Ангелова от Русе, Габриела Борисова от София и Ани Гусийска от София.


Лилия спечели голямата награда – дизайнерски тоалет от Astella Atelier с дизайнер Аля Милушева – носител на “Златната игла” за дизайнер на 2008 и официален дизайнер конкурса “Мис България”.

И още: Празнична прическа за голямата вечер, създадена специално за нея от Салон Мода Натали, вечерен грим от Фани и фотосесия в Hammer Studio.
Видеоматериали от всички нейни щастливи моменти ще бъдат излъчени в Life.dir.bg! До училището в деня на бала й на 28 май 2009 Лилия ще придружи очарователният изпълнител Орлин Павлов.

Лилия Стефанова стигна дотук след оспорвана битка с над 150 момичета от цялата страна, които изпратиха свои снимки за участие в конкурса.

Лили учи в Национална гимназия “София”, профил Право. Към Правото са насочени и професионалните мечти за реализация на красавицата. fashion.bg

АКО ИМАТЕ ИНТЕРЕСНИ СНИМКИ ОТ АБИТУРИЕНТСКАТА СИ ПОДГОТОВКА ИЛИ ОТ БАЛОВЕТЕ, ИЗПРАТЕ НИ ГИ НА АДРЕС ndt@abv.bg - За галерията

Избраха 5-те финалистки в конкурса за Най-красива абитуриентка

15 бъдещи абитуриентки се явиха на кастинга на конкурса на Dir.BG и Astella Atelier за Най-красива абитуриентка на 2009. В първият тур на кастинга те дефилираха пред компетентното жури, в което блестяха дизайнерката Аля Милушева, риалити героиня номер едно в страната Зара, Мис България 2007 Юлия Юревич, лицензиантката на Лейди България Теодора Колчева и главните редактори на Life.dir.bg, Блясък и Плейбой. Във втория кръг на кастинга 10 избраннички бяха допуснати до интервю.

Ани Гусийска от СофияЕлена Ангелова от Русе

Габриела Борисова от СофияЛилия Стефанова от София

Благовеста Цакова от гр. ЯмболСлед продължителна дискусия, журито избра петте финалистки в конкурса. Те са: Благовеста Цакова от гр. Ямбол, Габриела Борисова от София, Лилия Стефанова от София, Елена Ангелова от Русе и Ани Гусийска от София. На красавиците предстои професионална фотосесия в студиото на фотографа на конкурса Георги Божиков, с прически от салон "Мода Натали", грим от Фани, тоалети на Astella. Сред тях потребителите на Dir.BG ще изберат Най-красивата абитуриентка за 2009 г., която ще отиде на бала си в приказен тоалет на Astella, под светлините на прожекторите, придружена от чаровния изпълнител Орлин Павлов.

Конкурсът се провежда за трета поредна година. Миналогодишната победителка Елена Коларова от Червен Бряг, беше придружена на бала си в НПМГ от Графа, а победителката за 2007 - Габриела Георгиева - от Дидо от Д2.

Снимки:

1. Ани Гусийска от София
2. Елена Ангелова от Русе
3. Габриела Борисова от София
4. Лилия Стефанова от София
5. Благовеста Цакова от гр. Ямбол

fashion.bg

 


Сходни връзки

Лилия Стефанова от София е Най-красива абитуриентка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди