изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:39 EEST
ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ    
ПолитикаБратът на президента Петър Стоянов (през периода 1997 – 2002 г.) Емил Стоянов е на четвърто място в листата на кандидат – депутатите за Европейски парламент в листата на ГЕРБ. Новината беше съобщена днес от председателят на партията Цветан Цветанов. Стоянов е един от основателите на СДС. Той е собственик на телевизия "Европа".

Един от най-популярните евродепутати на ГЕРБ Николай Младенов отпада от листата. Причината за това е, че ако ГЕРБ съставят правителство, на Николай Младенов ще му бъде даден министерски пост, обясни Борисов. Цветанов също похвали Младенов. Той беше много активен като евродепутат, участва в изграждането на информационни центрове, които допринесоха за популяризирането на европейската институция, но има необходимост за използването му като капацитет в други сфери, уточни Цветан Цветанов.
Водач на листата на ГЕРБ е Румяна Желева. След нея са Владимир Уручев, Илиана Иванова, Мария Неделчева, Андрей Ковачев, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Росица Пенчева, Станислав Петков, Ана Страшимирова, Стефан Шилев, Павлина Николова, Делян Добрев, Мария Рабаджийска, Ренета Рашкова, Ангел Джалъзов.
Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов ГЕРБ ще има поне 8 евродепутати.
От партията вече са изпратили писмо до комисията по досиетата за проверка дали някои от тях не е свързан с бившата Държавна сигурност.

Кандидатите за депутати за Народно събрание ще бъдат обявени след месец, уточни Борисов./ Десислава Вангелова/БЛИЦ
 


Сходни връзки

ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПАРЛАМЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди