изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:58 EEST
ДНЕС СЕ ПРОВЕЖДАТ КОНСУЛТАЦИИ ПРИ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ    
ПолитикаОт пресцентъра на областната администрация съобщиха, че във връзка със задължението на областния управител за съставяне на Районна избирателна комисия, съгласно  изискванията на Закона за избиране на народни представители и Решение № НС-12 на  ЦИК, областният управител д-р Ердинч Хаджиев е поканил днес в 14.00 ч. в кабинета си ръководствата на политическите сили за провеждане на консултации.

 В тях участие ще вземат парламентарно представените  партии и коалиции и тези, които имат представители в Европейския парламент. От пресцентъра уточняват, че по силата на Решение № НС-12 на ЦИК, в т. 6 е указано: "Общият брой на членовете на РИК, включително председател, зам.-председател и секретар е  25, като се запазва съотношението между партиите и коалициите от партии, както са представени в ЦИК за избор на народни представители, а именно Коалиция за България - 9, ДПС - 5, НДСВ - 4, ОДС - 1, РЗС - 1, Атака - 2, ДСБ - 1, Напред - 1, ГЕРБ - 1."
 


Сходни връзки

ДНЕС СЕ ПРОВЕЖДАТ КОНСУЛТАЦИИ ПРИ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди