изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:40 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани две  криминални престъпления. 

   

> На 13 май 2009 г. около 17.30 часа в с.Балканци, община Генерал Тошево непосредствено след извършване на кражба от частен дом е задържан 50-годишен мъж  от с.Победа. На същата дата П.П. е проникнал в дома на 39-годишна жена и е извършил кражба на два броя златни пръстени, множество сребърни накити и мобилен телефон. При извършените процесуално-следствени действия от служители на РУ на МВР Генерал Тошево вещите, обект на кражбата са иззети.

П.П. е криминално проявен и осъждан. За периода от 1976 до 2005 година има наложени 8 ефективни присъди за извършени кражби и противозаконно отнемане на МПС.

Извършителят на деянието е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на РУ на МВР Ген.Тошево.

 

През денонощието на територията на областта са регистрирани три пътно – транспортно произшествия, с един ранен гражданин.

 

> На 13 май 2009 г. около 09,15 часа по ул.”Княз Дондуков” в гр.Добрич, в близост до Кооперативния пазар, лек автомобил “Форд Тразит”, добричка регистрация, управляван от 44-годишния С.Я. блъска пресичащия на пешеходната пътека Г.Г./65/ от Добрич. От настъпилия инцидент пешеходецът е отведен в Центъра за спешна медицинска помощ, където след извършен обстоен медицински преглед е освободен с охлузни рани в областта на лицето, без опасност за живота.

> На 14 май 2009 г. около 01,30 часа на кръстовище в гр.Балчик от автопатрул на РУ на МВР Балчик е спрян лек автомобил “Фолксваген Транспортер”, с добричка регистрация, управляван от неправоспособния Р.Ч. /46/ от Добрич. След извършената проверка за употреба на алкохол цифорвата индикация на техническото средство е отчело 2,13 промила.

Лицето е задържано със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство по описа на РУ на МВР Балчик.

През денонощието служителите на звено “Пожарна безопасност и спасяване” са участвали в гасенето на три пожара, възникнал на територията на гр.Добрич, от които един е с нанесени материални щети.

           

 

 

14 май 2009г.                                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди