изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:01 EEST
Датски евродепутат: Българите са по-тъпи и изостанали от нас    
Новини Датски евродепутат обиди българите и румънците, като ги определи като по-малко интелигентни от гражданите на Северна и Западна Европа.

В интервю за радио „Франс ентернасионал”, поместено на сайта на медията, Могенс Камре, който е заместник-председател на групата на Съюз Европа за нациите в ЕП и представител на управляващата в Копенхаген Консервативна народна партия, заяви, че след като българите и румънците не са създали „здрави общества”, те не би трябвало да имат думата при вземането на решения, засягащи други страни, които са „по-здрави и жизнеспособни”.

„Когато погледна правилата за гласуване, виждам, че държави като Румъния и България имат много повече гласове от Дания, Швеция и Финландия, а, честно казано, според мен ние сме по-умни от тях”, каза той. ”Ние в Северна и Западна Европа имаме много повече прозрачност, демокрация и социално благоденствие.

И не мисля, че народи, които не са създали здрави общества, трябва да решават вместо нас. Страни, които ние смятаме за старомодни, за антиреформистки, в много случаи - направо реакционни, имат такова голямо влияние в Европа”, допълни Камре.В новия състав на Европейския парламент след изборите през юни Дания ще загуби едно от 14-те си досегашни места, докато България и Румъния ще имат общо 50 депутати, припомня Ер Еф И.

novinar.net

 


Сходни връзки

Датски евродепутат: Българите са по-тъпи и изостанали от нас | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Датски евродепутат: Българите са по-тъпи и изостанали от нас
Автор: Anonymous да 2009-05-15 @ 12:15 EEST
чист фашист ,то не че ние сме цвете ,ама това е прекалено

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди