изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:35 EEST
Нова кървава катастрофа - трима младежи загинаха    
НовиниТрима младежи са загинали на място при поредната тежка катастрофа. Инцидентът е станал около 1 часа след полунощ на пътя Калчево-Ямбол, съобщиха от ямболската полиция, предаде Дарик радио. Единият от загиналите е 25-годишен, другият - на 17 години, от Ямбол.

Самоличността на третото момче все още не е установена, тъй като у него не са намерени документи за самоличност.
Тримата пътували в лек автомобил "Фолксваген Голф" с ямболска регистрация, когато малко преди разклона за село Стара река се блъснали в крайпътно дърво. Причините за кървавата катастрофа все още се изясняват.
Друг младеж- 20-годишен, пък загина при сблъсък между кола и специализиран автомобил на пожарната снощи край Разград. Произшествието е станало около 23 часа , след като автомомилът "Пежо" 306, в който се е возел, отнел предимството на пожарната "Татра" и се блъснал в предната й дясна част. Шофьорът на колата е прегледан в болницата и е освободен.
От полицията уточняват, че противопожарният автомобил е излизал от Разград с включена сигнализация, на път да гаси пожар в село Ясеновец.
При станалите 22 пътни произшествия в страната за изминалото денонощие са ранени 28 души, от които един е с опасност за живота, съобщиха от МВР. В София са станали 109 леки и пет тежки катастрофи, ранени са 10 души.
През 2008 г. 1400 деца са станали жертва на инциденти в движението, заяви Алекси Кесяков, секретар на Държавно-обществена консултативна по проблемите на безопасността на движението, цитиран от „Фокус”. Той не уточни колко са загиналите и каква е бройката на ранените, но коментира, че за това носят вина възрастните, които не са възпитали както трябва децата си, за да бъдат в безопасност на пътя. dir.bg
 


Сходни връзки

Нова кървава катастрофа - трима младежи загинаха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди