изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани четири  криминални престъпления.  

         

> На 18 май 2009 г. в 12,45 часа в Първо РУ на МВР е получено съобщение от 24-годишна жителка на гр. Добрич, за това, че по пешеходна алея по ул.”Гоце Делчев” в посока ЖК “Дружба”, неизвестен извършител й е извършил грабеж, като е отнел два златни синджира.

            Незабавно са проведени неотложни заградителни и оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ на МВР Добрич и сектор “СОД”, в резултат на които в изоставена къща в града е задържан извършителят на престъпното деяние С.М. 51-годишен от Добрич.

            Същият е криминално проявен и многократно осъждан. За периода от 1982 до 2009 г. има наложени четири присъди от Районен съд Добрич – за грабеж, документна измама и изнасилване.

С.М. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата по случая продължава  в условията на бързо полицейско производство.

> На 18 май 2009 г. в 09,00 часа в оперативната дежурна част във РУ на МВР Генерал Тошево  е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е проникнал в гараж в с.Сноп, общ.Ген.Тошево и е извършил кражба на моторен трион “Хускварна” и ъглошлайф. По изясняване на случая работят служители на РУ на МВР Ген.Тошево. 

> На 18 май 2009 г. в 13,20 часа в дежурната част на Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение от 73-годишен жител на гр.Добрич, за това, че неизвестен извършител е проникнал в дома му и е извършил кражба на сумата от 70 лева. Образувано е досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са регистрирани пет пътно – транспортно произшествия, с двама ранени граждани.

>  На 18 май 2009 г. в 16,30 часа на кръстовище между ул.”Трети март и ул.”Опълченска” в гр.Генерал Тошево лек автомобил “Опел Астра”, с добричка регистрация, управляван от А.А. /51/ блъска движещия се по път с предимство лек автомобил “Форд Ескорт”, управляван от С.С. /56/. В следствие на удара  е получило контузия на главата 10-годишно дете, возещо се на задната седалка във лекия автомобил “Форд Ескорт”. След извършен обстоен медицински преглед в Центъра за спешна медицинска помощ – Генерал Тошево, детето е освободено, без опасност за живота. По двата автомобила са нанесени материални щети. Извършените проби за употреба на алкохол на водачите са отрицателни. Местопроизшествието е посетено от служители на РУ на МВР Ген.Тошево.

> На 18 май 2009 г. в 14,00 часа в гр.Добрич по бул.”25-септември”на кръстовище с кръгово движение гр.Варна-гр.Балчик е настъпило пътно-транспортно произшествие между лек автомобил “Мицубиши Каризма”, управляван от С.А. /28/ и “Мерцедес С180” с водач Г.П. /25/. В резултат на удара, возещото се на задната седалка в “Мерцедес” 4-годишно дете е получило охлузна рана в областта на лицето, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ на МВР Добрич.

 

 

През денонощието  на територията на областта e възникнал един пожар с материални щети.

 

 

19 май 2009г.                                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди